Hopp til innholdet

Ny partneravtale med Unlisted

NY PARTNERAVTALE NOTERES: – Vi heier på digitale løsninger, og slik sett kompletterer Unlisted våre tjenester, sier SKRAIB-partnerne Jonas Tjersland (t.v.) og Magnus Grape Løvdal (t.h.). Her sammen med daglig leder og gründer Fredrik Harestad i Unlisted.

SKRAIB inngår ny partneravtale med eierskapsplattformen Unlisted.

– Unlisted har gode løsninger for selskaper og eiere som trenger hjelp til å holde oversikt over aksjestrukturen i selskapet. For våre kunder er dette svært nyttig, sier partnerne Jonas Tjersland og Magnus Grape Løvdal i Skraib AS.

– Gjennom vår plattform får man god kontroll på opsjoner, aksjeinsentivprogrammer, konvertible instrumenter, tegningsretter og andre forhold som påvirker selskapets cap table. De får også et system som bidrar til rapportering og en felles plass for å håndtere det formelle eierskapet på vegne av alle aksjonærer og ulike rettighetshavere. Skal du tiltrekke deg investorkapital, er det avgjørende å ha god styring og god kontroll på dette, sier daglig leder Fredrik Harestad i Unlisted.

Med Unlisted i porteføljen tilbyr SKRAIB nå flere bedriftsstøtteplattformer som forenkler og forbedrer styringen av et selskap. Fra før samarbeider selskapet med Adminkit og Orgbrain.

– Vi heier på digitale løsninger, og slik sett kompletterer Unlisted våre tjenester. Gjennom digitale og sømløse prosesser skal vi gjøre selskapsetablering enkelt. I den neste fasen håper vi eierne ser nytten av for eksempel Unlisteds tjenester, sier Tjersland og Grape Løvdal.

SKRAIB har konsesjon fra Finanstilsynet og leverer ferdigetablerte selskaper digitalt – eksempelvis enkeltselskaper eller ferdig oppsatte selskapsstrukturer.

 – Vi har utviklet systemer for å levere ferdigetablerte aksjeselskaper på bestilling, og vi tror kundene opplever det som en kjærkommen forenkling av etableringsfasen når man raskt trenger et aksjeselskap eller flere selskaper i forbindelse med en transaksjon, sier Jonas Tjersland og Magnus Grape Løvdal.

Unlisted har sett mange eksempler på selskaper som har kommet i uføre, får skattesmell, høy eiersits utvanning eller som er direkte uinvesterbare som følge av manglende kontroll.

– Det kan være svært kostbart å gå gjennom cap table på et senere tidspunkt. De juridiske kostnadene kan bli uhåndterbare, og vi er overbeviste om at god styring fra starten hjelper selskap å ta gode valg underveis og øker sannsynligheten for suksess på et senere tidspunkt, sier Fredrik Harestad i Unlisted.

Les mer om partneravtalen her.